Suure põnevusega teatame, et algab Kullakuu pildi- ja videokonkurss, mis toimub 19.09.2024 kuni 21.10.2024! Ole sa professionaalne fotograaf või lihtsalt hobikorras nutitelefoniga pildistaja, nüüd on sinu võimalus võita vingeid auhindu, näidates oma piltidel ja videotes Kullakuu tooteid.

PS! Loe lõpuni, sealt leiad ka ühe magusa üllatuse 🔥

Kuidas osaleda?

  1. Tee pilt või video, kus on näha Kullakuu toode. See võib olla pilt või video sinu koerast kandmas meie stiilset jalutusrihma, mugavaid trakse või näiteks mängimas mõne meie mänguasjaga.
  2. Lae oma pilt või video üles järgmise lingi kaudu.
  3. Võid osaleda ka mitme pildi või videoga, et suurendada oma võiduvõimalusi!

*Osaledes annad meile loa kasutada oma pilte ja videoid meie sotsiaalmeedias, kodulehel ja turundusmaterjalides.

Osalemise reeglid:

  • Kullakuu toode peab olema fotol või videos selgelt nähtav.
  • Kõik saadetud tööd peavad olema teravad ja fookuses. Udused ja kehva kvaliteediga tööd ei pruugi arvesse minna.
  • Võid saata nii palju pilte ja videoid, kui soovid, peaasi, et igal pildil oleks näha Kullakuu toode.

Auhinnad:

Auhinnafondi suurus on lausa üle 500€! Kokku valime 10 võitjat ja nende vahel lähevad jagamisele järgmised auhinnad:

  • Ise disainitud Kullakuu Softshell traksid: unikaalne võimalus disainida ise Softshell traksid! Mustrite ja värvide valik on lai ja saad kokku panna just sellise kombo, nagu sulle meeldib!
  • 3x 50€ Kullakuu kinkekaarti: Kasuta neid meie e-poes just sulle sobiva toote soetamiseks. Meie valikust leiad kõike alates vastupidavatest jalutusrihmadest kuni mugavate lamamismattideni.
  • 2x massaažiseanssi kinkekaart koertele loomamassöör Mariliis Martinilt: Mariliis on kutsetunnistusega koeramassöör, kes pühendub sinu lemmiku heaolu parandamisele. Massaaž aitab leevendada stressi, vähendada lihaspingeid ja parandada liikuvust.
  • Personaalne nõustamine/treening Koeraarmastus'e koerte käitumisnõustaja Helina poolt: Helina on sertifitseeritud koerte käitumisnõustaja (ISCP Dip.Can.Prac.), kes annab personaalset nõu igal koertega seotud teemal ja aitab tugevdada sidet sinu ja su koera vahel.
  • 20€ kinkekaart Andrese Puidukojalt: Käsitööna valminud puidust esemed, sealhulgas koerateemalised sildid, mida saad tellida oma soovitud pildi ja tekstiga.
  • Dox üllatuskarp: Dox pakub uuenduslikku igakuist tellimisteenust. Auhinnaks on eriline karp, mis sisaldab unikaalseid looduslikke, jätkusuutlikke ja kvaliteetseid koeratooteid, mida Eestist naljalt ei leia. Sealt võid leida nt põnevaid mänguasju ja maitsvaid snäkke.
  • 20€ kinkekaart Sniffy e-poest: Sniffy pakub kvaliteetset koeratoitu, maiuseid ja lõbusaid mänguasju, mis hoiavad su lemmiku õnnelikuna.

Miks osaleda?

See on suurepärane võimalus võita lahedaid auhindu ja panna proovile oma loovad oskused. Lisaks on see soovi korral ka vahva viis leida endale uusi jälgijaid sotsiaalmeedias! 

Olulised kuupäevad:

  • Konkurss kestab 19.09.2024 kuni 21.10.2024. Ära unusta oma töid õigeaegselt üles laadida! Saad seda teha SIIT

Magus üllatus:

Kui soovid oma Kullakuu toodete kollektsiooni laiendada, siis konkursi raames on selleks hea võimalus: koodiga KONKURSS saad kõikidelt meie toodetelt 10% soodustust. Jah, ka soodusmüügi toodetelt! Nii saad endale hea hinnaga skoorida midagi uut ja kasulikku!

Ootame põnevusega sinu toredaid pilte ja videoid! Kui soovid midagi küsida või täpsustada, kirjuta meile hello@kullakuu.ee.


Leave a comment

×